Citiraj:
Autor SRV
Velis ima basa, a je li udaran? 
|
Hm.... nebi to nazvao udarnim, nego bi prije rekao ugodan i ne pretjeran jer ipak nema suba. Ustvari ovako ćemo "topal" zvuk basa
Citiraj:
Autor Fleks
*ebo zvucnik koj nejde ispod 30hz
Salu na stranu.
Nisam cuo doticne, al me zivo zanim kak se cuju. neki dan sam cuo sonyeve 2.0 u konikomu. Izgledaju jako ozbiljno i meni ugodno sviraju. Mislim kolko mogu ''jelte''. Jednom prilikom sam cuo i logije one fancy crne u vemilu kad ih je lik palio za nekog kupca. Kolko sam cuo, nije me odusevilo previse, mozda zato sto je bilo u vemilu, ko bi ga znao.
al jedna stvar je istina. nigdje gdje da cujes nesto, nemozes usporedit sa time kako bi to isto cuo doma. Nesto sto ti drugdje zvuci super, doma ti zvuci zaqurac i obrnuto.
Svejedno mislim da su doticni iz naslova dobra kupnja.
Inace reda radi bilo bi dobro slozit usporedni test. Logitech Z10, geniusa SP-HF2000X i slabijih, onih gigabyta i ovih creativa. Bilo bi zanimljivo vidjeti ishod.
|
da znam što hoćeš reći... ovisi zvuk o puno toga, ali evo sad u ovoj sobi Z2300 se jako slabo čuju( u pogledu basa), a dok sam bio u prošloj za par m2 manja bas je rušio sobu. U ovoj sobi parket tamo laminat.....
Uglavnom u ve mila će sigurno lošije zvučiti, iz dva razloga: ogromna hala i naravno jer je to ve mil
Citiraj:
Autor Juan
Drago mi je da si zadovoljan, i još mi je draže da ne čuješ to pištanje, jer je tiho i svi primjerci pište. Dakle, ili ne čuješ, ili još nisi primjetio.
Noću, kad nema dnevne buke, upali zvučnike i prisloni uho visokotoncu na lijevom satelitu, bez ikakve glazbe u pozadini, dakako. Primjetiti ćeš da ne ovisi o tome koliko je pojačano nego samo tiho zuji na gornjoj granici čujnosti.
http://forums.creative.com/creativel...essage.id=9376
Diljem svijeta se svi žale na to pištanje, i nakon 3-4 zamjene uvijek bi to čuli, dok creative podrška tvrdi da su svima zvučne kartice defektne. Vjerovati njima ili stotinama korisnika koji su isprobali po nekoliko komada.
Ali na stranu s tim: ipak su to računalni zvučnici kojima se to može oprostiti, pogotovo kad se usporede s drugima u toj klasi.
|
Sinoć prije nego sam išao van oko 10h sam ga čuo. Nisam pretjerano nešto se napinja da čujem ali mislim da ga u ljevom nisam uopće čuo nego samo iz desnog(pojačala), to ću provjerit još bolje večeras. I isto sam pomislio kao što su ovi rekli iz creativa. Jer na integriranoj zvučnoj kad se prisloniš na zvučnik uvijek čuješ nešto. I nije pišteći zvuk ali je svakako viši. Ne znam jel tebi uvijek konstatno ista frekvencija ali meni nije. Kažem ti meni baca na integrušu.
Također kad sam čita reviewove primjetio sam da je moja kutija drugačija od one njihove. Rekao bi novija, crna skroz dok je njihova bila bijela.
slika Sad jel samo kutija promjenjena ili i nešto na zvučnicima nebi znao.