View Single Post
Staro 03.02.2008., 11:33   #16
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Zvuci sve skupa dobro. Samo nisam siguran jesi li me sasvim shvatio.
Mislio sam na perforirane male rupice u limu s gornje strane. Nakuplja li se u njima prasina? Pa onda kad se pobrise krpom preko ostane onaklo bijelo(sivo) u rupicama?
Kod mene ne ali niti nema puno prašine kod mene tak da ono - ovisi i o kakvoj je prašini rječ, ako baš sipaš cement jel...

Makar uvjek možeš malo kefom za kefanje hlača povući i izvadit bilo kaj u rupama, mesh je dosta dobro presvučen s onim crnim neće mu nišra bit od kefanja tvrrdo je to...

Citiraj:
Naravno da mislim stavit vent gore za ispuh. To je i jedan od glavnih razloga eventualne kupovine. Jesi li ti premjestio jedan od ova 3 venta koja dolaze ili si stavio neki 4. custom vent gore?
Premjestio sam onaj sa stranice gore i dodao jedan Sharkoon Systemfan-S gore, a na stranicu sam premjestio onaj LED koji dolazi naprijed...

Tako da gore su jedan coolermaster i sharkoon, iza je coolermaster i na stranici je coolermaster (upuh radi grafe koja je ispod) i to super radi, ako baš patiš na ekstra hladnoću diskova možeš ostaviti stock postav i samo dodati 2x120 ili 140 mm gore...

Citiraj:
Uh...gledao sam to kuciste u feniksu (gdje je btw najetftinije). Morao sam se suzdrzavati da jos u izlogu ne krenem cupat logo.
A čuj stvar ukusa jbga inače on je gore zaljepljen na mrežicu pa pretpostavljam da se sam malo acetona i pažnje može ukloniti bez traga da je ikad tamo stajao...

Citiraj:
A stari dobar trik navijanja šarafa "sa krive" strane!?
Nebi išlo moraš imati posebne šarafe to se navija u nosače koji su poprilično debeli a i rupe tj utori na limićima nisu baš na mjestu za takve stvari jer su široki, makar mošeš matise stavit ili nešt takvo ali opet gnjavaža...

Mada IMHO ionako je bolje to đubre od limova skinuti ako imaš Sonic ili slične coolere - ravno u njega ti naljeće zrak kroz prednje rešetke, zapravo gornji dio je strašno provjertren (a hardovi ionako imaju vent jel - ako ga ne skineš, mada niti netreba IMHO naprijed vent za 1 ili 2 harda u stroju, za više možda) tako da pasiva je ovddje jako ostvariva i sa jakim klokovima ako se ima nor therrmalright set hladnjaka (Ultra 120 (Extreme), HR-03, HR-05) a i sa sonicom i sl ako nisu veliki klokovi...