Citiraj:
Autor jurbAs
Lenovo ce biti hit radi svoje cjene ali ako se mislis na njemu igrat moras razmislit o nekoj grafickoj... makar se na toj rezi da pristojno igrat i sa 8800GTS 640mb sto imam doma dobro ja trenutno igram starije naslove ali ni ovi novi ne bi trebali prestavljat toliki problem.... ili si nabavi neku 8800GT
|
meni se isto nekak čini logičnije uzeti neki kvalitetan monitor na duge staze a kasnije upgrejdat grafu ako se baš žele igrati nove igre (btw, tak i tak većina često mijenja grafe zar ne? tak je bilo i u doba CRT-ova...)....btw, testovi pokazuju da jedna 8800GT sasvim dobro fura najzahtjevnije igre na 1920 rezi (sa full detaljima i bez AA i AF)....a btw, nismo svi ovdje djeca pa da se palimo na neke najnovije igre samo radi super grafike (od kojih su neke neoptimizirane do boli)...moj savjet - Lenovo + 8800GT koja ima smiješnu cijenu a kad kasnije izađe 9800 serija 8800gt će se i dalje moći prodati za dobre novce...ak uzmeš neki TN kasnije ga možeš prodat za kikiriki...osim toga, sve ovisi o potrebama pojedinaca....ove dvije igre koje ja mislim igrati - jedna će biti bazirana na opengl a druga na dx9 tak da me puno ne zanimaju neke perverzije od grafike...niti se moram bojati pada performansi na većoj rezi..