View Single Post
Staro 03.02.2008., 11:03   #178
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Lenovo ce biti hit radi svoje cjene ali ako se mislis na njemu igrat moras razmislit o nekoj grafickoj... makar se na toj rezi da pristojno igrat i sa 8800GTS 640mb sto imam doma dobro ja trenutno igram starije naslove ali ni ovi novi ne bi trebali prestavljat toliki problem.... ili si nabavi neku 8800GT

meni se isto nekak čini logičnije uzeti neki kvalitetan monitor na duge staze a kasnije upgrejdat grafu ako se baš žele igrati nove igre (btw, tak i tak većina često mijenja grafe zar ne? tak je bilo i u doba CRT-ova...)....btw, testovi pokazuju da jedna 8800GT sasvim dobro fura najzahtjevnije igre na 1920 rezi (sa full detaljima i bez AA i AF)....a btw, nismo svi ovdje djeca pa da se palimo na neke najnovije igre samo radi super grafike (od kojih su neke neoptimizirane do boli)...moj savjet - Lenovo + 8800GT koja ima smiješnu cijenu a kad kasnije izađe 9800 serija 8800gt će se i dalje moći prodati za dobre novce...ak uzmeš neki TN kasnije ga možeš prodat za kikiriki...osim toga, sve ovisi o potrebama pojedinaca....ove dvije igre koje ja mislim igrati - jedna će biti bazirana na opengl a druga na dx9 tak da me puno ne zanimaju neke perverzije od grafike...niti se moram bojati pada performansi na većoj rezi..
gnomisa je offline   Reply With Quote