View Single Post
Staro 03.02.2008., 01:42   #1
matman
Premium

Datum registracije: Nov 2007
pcekspert blood donators

Pozdrav, zanima me dal ima koji dobrovoljni davatelj krvi koji je razmišljao o davanju krvi na separatoru (u Zagrebu, vjerujem da ih drugdje ni nema), ali se boji da tam ne umre od dosade (jesu sestre i tehničari ok, ali kladionica nije baš moja omiljena tema).

Uglavnom, ja nikoga od svojih frendova ne mogu nagovorit da ide s menom (svi imaju neke izgovore tipa moja krv je pre vrijedna, nemam vremena, ja i sam imam premalo krvi...uglavnom ne želim dublje, možda ljudi imaju zdravstvenih problema ili se boje igla, nema veze).

Pa ako bi netko išao samnom (vjerujem ne bi bilo problema sa temama za razgovor sa nekim pcekspertovcem, još ako je student/ica (ili više nije) neke prirodoslovne ili tehničke znanosti...)

Uglavnom da ne bi bilo nekih čudnih ideja, imam super curu već duže vrijeme.Razlog je da davanje krvi na separatoru traje 1h+, a još poslije ručak 20-30min...pa da se nadoknadi tekućina...

Baš iz tog razloga sam primijetio da većinom stariji ljudi tako daju krv koji pričaju sa sestrama o bilo čemu, jer ima se na faci vidi da im je dosadno kolko god plemenito djelo činili. (ja umirem od dosade u 15min "normalnog" davanja).
matman je offline   Reply With Quote