View Single Post
Staro 03.02.2008., 00:08   #53
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor acer Pregled postova
Ovako moram se malo nadovezati na ovu raspravu i reci sljedece.
Imam Pioneera DV-393, sa playerom sa prezadovoljan, a pogotvo nakon ubacivanje modamog firmwarea.
Da krenem, dodane su sljedece opcije u firmware:
Podesavanje boje,velicine obruba i pozadine titlova kao i mogucnost stelanja pozicije titlova.
Titlovi ne moraju biti istog naziva kao i film te ih moze biti vise. Pritiskom na tipku Subtitle vrsi se zamjena titla, odnosno odabir onog kojeg zelite.
Pokazuje puni naziv fajlova bez obzira da li se radi o divxu ili mp3-icama.
Dosada nisam primjetio da nesto nije htio vrtit.

Ne znam sto bi vise htjeli.
Jedinu zamjerku koju mogu uputiti je nemogucnost regulacije jacine tona, sto recimo svi jeftiniji modeli imaju.
takoder u svoj 696 stavio modani firmware, i to bas jucer, i sad lijepo ne nabadam imena...

sve u svemu, sad se na kraju moram ipak sloziti sa codiacom, fanatikom i svima u toj grupi(). zalosno je da pajo od 1000kn ima smece firmware a neki kinez od 200kn dobar/bolji fw. takoder je nezamislivo da plajer od soma eura ne cita sve kaj treba te takoder ima los fw.

meni je svejedno jel rijec od mp3icama, divxu ili dvdu...ak na njemu pise da to cita onda ima to i citati. da ima divx plajera od njega bi takoder ocekivao da cita cde, dvde ili bar da ima usb citac...da taj divx nekak mogu i pogledati.
to je kao da kupite monitor sa zvucnicima. recimo zvucnici ne rade i svi vam tvrde da je monitor tu da se u njega gleda a ne da se slusa mjuza, mogli su u tom slucaju staviti cijenu monitora bez zvucnika na taj, pa da ne rade nebi se niti bunio.

gamer je offline   Reply With Quote