View Single Post
Staro 02.02.2008., 19:53   #75
NoN Miller
Fucking idioT

Datum registracije: Dec 2005
Kada pocnem przit dvd primjetim da mi se komp uspori (przim sa gear dvd-om - sa cyclic buffering) - prza je nova lg a prije isto je radio sa pione. Nadalje sam provjerio status memorije i proca (opce nisu napregnuti), disk je raptor tako da on sigurno nepravi probleme, a pokusao sam pratit struju na maticnoj i na suceljima (+5v) pomocu everesta i shvatio da mi u trenutku przenja to se spusti ispod granice, također se isto spusti kada napnem sve hladnjake na maksimalu. Hladnjak na procesoru je stock, imam corsair od 450w, lg przu, abit dark raider, 6850, 2x1gb corsair, 2x12mm hladnjak, saphire 3870 sa stock kulerom, dlink wlan 54 pci, hrpu stvari spojenih preko usb-a, 1x raptor 150 + seagate maxtor 250gb.... Prema njegovom opisu razlika bi bila samo u tome sto imam jedan dodatan disk. Vidio sam ma stock cooler (bar na donjoj slici)... hladnjaci na kucistu su isti kao i moji... znaci otprilike sve isto ali grafa jos vise sisa...

"A low dropout voltage regulator circuit with non-Miller frequency compensation is provided." - tko zna zna."
NoN Miller je offline   Reply With Quote