nažalost nemereš staviti jedan od 120mm da ti bude na sredini s tim nosačima, ali zato imaš na samom cooleru 4 rupe koje su malo premale za šarafe od samih ventilatora ali zato uz malo mašte i svemogućih vezica za pritezanje sve je moguće, ja danas montiram svoj gore pa postam slikicu
evo mene malo da podebljam svoj post, evo ovako kao što sam rekao večeras sam složio cooler i motirao ga gore, evo kako to izgleda i

a sada mali review, nakon prvotnog paljenja i stavljanja u idle temperature su bile slijedeće 28°C do 32°C, i odmah veliko razočaranje s moje strane jer sam iste imao i sa zalmanom, ali sam si pomislio neka se malo pasta udomači pa ću onda pogledati temp, ali nije mi se dalo čekati tako dugo pa sam se sav uzrujan jedva sjetio(ali jesam) da upalim malo Orthos-a i nakon nekih 30ak min kada mi je sa zalmanom već odavno temp bila na 60°C +-2°C na moje opće veselje temp je bila 45-47°C

, možete si samo zamisliti moje lice i oduševljenost kada sam vidio te temperature,dakle može se reč da sam jako zadovoljan kupnjom, e da napomena ventovi su zasada na 12v ali nevidi razloga da ih usporavam jer ih stvarno nečujem jedino me živcira pomalo zvuk vrtnje jednog(od dva) HDD-a starog 8g koji još izvršava svoju funkciju bezprijekorno

, dakle cooler je prva liga i kao što vidite svijetli bolje nego Betlehem

!
Pozdrav!