View Single Post
Staro 02.02.2008., 16:59   #24
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Delta S4 Pregled postova
Nemoj Asusa PW201, imam ga ja i monitor je shit. Nisam imao više para, pa nisam imao puno izbora, ali sad mi je žao da nisam ipak uzeo neki 22" TN. Kutevi su sranje(iako se mnogi kunu u VA matricu), backlight bleed u kutevima je osjetan, crna boja je očajna(u biti siva), kad igraš igre koje se odvijaju u mraku vidiš vlastiti odraz u monitoru, kontrole za podošavanje su made in hell ...itd. Jednostavno nemoj. Tješi me jedino to da je slika na ovome veća nego na 17" CRT-u. Inače ga, što se kvalitete prikaza tiče 17" Samsung CRT 795DF pojede za doručak i traži još

Uzmi neki povoljni 22" LCD bez glossy premaza, tako ćeš barem imati odgovarajući veličinu ekrana za 1680*1050 rezu i nećeš konstantno imati svoj odraz u monitoru. Kutevi će ti ionako biti sranje, a crna boja - siva. Ili se strpi još koji mjesec, navodno Samsung planira izbaciti neki 22 inčni model sa S IPS matricom? I ja ga sa znatiželjom očekujem. Možda me on može izbaviti od ovog smeća.
Vidio sam 4 različita primjerka istog u radu i nisam vidio takve katastrofalne karakteristike koje navodiš, naravno nije bajan ali možda nešto neštima sa tvojim primjerkom. Što se tiče glossy ekrana slažem se. Ako Samsung izbaci 22" S-IPS monitor taj bi mogao biti oko 4, 5 glavi, daleko iznad navedenog buđeta.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
fug33 - ne možeš ti ovdje nikome objasniti da je rezolucija ta koja ti određuje iskoristivu površinu na ekranu, a ne njegove dimenzije.

možeš ti imati i 30" ekran u 1024x768, ali opet je 20" BOLJI.

a priče o 24"... isto govori masa ekipe koja nikad nije ni sjela pred taj monitor... pa meni su oči ispale, to je jedna prevelika svjetleća površina...
Potpisujem. "Idealno" je ona sredina između prihvatljive cijene(koliko para imaš za u ovom slučaju monitor) i namjene(za šta ti treba)...

Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Zaista, u nekim postovima ovdje se može počitati previše gluposti, doslovno..
Potpisujem.

Zadnje izmijenjeno od: p3tar. 02.02.2008. u 17:09.
p3tar je offline   Reply With Quote