View Single Post
Staro 02.02.2008., 13:19   #46
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
@Codiac; Stari, ne trudi se. Pa vidiš da uopće ne čitaju postove. Svako malo odgovore kako je divx smeće, kako mp3 sucksa, kak oni to ne gledaju. Kao da je to bitno u ovoj raspravi. A rasprava je bila žešča. Mislim da sam u svakom mom postu lijepo argumentirao svoje stavove a dobijao sam odgovore stila:
Citiraj:
meni recimo uopće ne treba reporodukcija divx-a
Citiraj:
iskreno mislim da pioneerovim inženjerima pucaju turci da li će njihov player podržavati divx
Citiraj:
oke fanatik najpametniji si... going to suicide office, brb.
Svaka čast Syss. Prelistaj malo moje postove pa nakon toga svoje i usporedi malo količinu količinu upotri***ljenih argumenata. Fakat sam do sad imao o tebi mišljenje kao osobi s malo više kompetencije i pameti. Zayebo sam se.
Ja spomenem da kinez ima bolji firmware i ulove se kineza ko pijan plota. Pa i drugi renomirani proizvođači imaju bolji firmware! Ja nikog nisam uvjeravao da gleda i sluša divx/mp3. Hoću li ja to radit, to je samo moja stvar. Ono što cijelo vrijeme govorim je da pioneer ima uređaj čiji firmware ne zadovoljava kupca a to sam u ovom slučaju ja, ili bilo tko ko je kupio pioneera i iz nekog (očito glupog)razloga očekivao od renomirane firme kvalitetnu podršku za divx koji je lijepo naveden u manualu i na prednjoj strani uređaja. Stvar postaje već i smiješna kad saznaš i da njihov top model sucksa na istoj stvari. Fascinantno je da mogu proizvest vrhunski komad hardvera i to začinit smećem od softvera.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F