Citiraj:
Autor kalixius
Sony Ericsson P1 je stvarno odličan uređaj kojega bi sigurno uzeo.No,problem je u tome što nisam toliko "ovisan" o mobitelu da dam toliko novaca.
Što se tiče ovih Nokia...Ova 6120 Classic mi se čini kao dobar izbor,ali nikada nisam bio ljubitelj Nokia tako da dajem prednost BB-u ili SE-u.
Od Samsunga D900i ću najvjerovatnije odustati jer sam sada malo pročitao da ljudi imaju problema sa središnjim tipkama i kliznim mehanizmom.
Tako da ću ostati na BlackBerry 8300 ili sada novi izbor Sony Ericsson K770.
Šta mislite o tome Sony Ericsson modelu?
|
d900 ni u ludilu, em je spor em su na reklamacijama svaki ćaš (npr. od jednom više ne želi zaključavat vanjske tipke ili ne želi zvonit (ali vibrira)...).
k770 ti nije baš za email prepraktičan ali kao osbni mobi je ok i meni se sviđa kamera. uspoređivao sam je sa k800 i čini mi se bolja, odnosno fotografija NA ZASLONU MOBITELA izledaju bolje (ne znam što bi bilo na kompu). Ali kamere NISU iste makar su 3.2obje (a ova na k800 je još uvjek najbolja na nekom mobitelu, mislim da je to na dovoljno testova utvrđeno (čeka se k850

)), a to se vidi kad pogledaš objektive na oba. ODnosno mislim da k770 nema autofokus. Ima ali vjerojatno "digitalni" ne osjetiš udarac nekkva unutra kad fokusira. A kako sam i rekao objektiv na k770 je puno manji.
Ne sjećam se tono dal ima ita zlatno ali u t-u ga ima samo u toj smeđoj i ne izgleda previše ženskasto (nije ni neki butch) ali je ok. Ja bi ga uzeo pošto za email koristim gmail pa s time i njihovi java aplikaciju za pregledavanje i pisanje pošte. (ti si isto moeš nekakvo proslijeđivanje složit).
Ali veliki minus mi je nedostatak "offica".
U low budget segmentu bi se dvoumio izmđu 6120classic i k770 i vjerojatno bi uzeo nokiu (a ima i hsdpa).
p.s. ustvari ne, uzeo bi nokiu e51 (a ima i wlan

)