View Single Post
Staro 01.02.2008., 22:58   #41
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Neznam samo od kada se kvaliteta dvd playera gleda kroz divx ili mp3, dvd player je dvd plajer sve ostalo je usput ako ima dobro je ako nema nema veze.
Tacno je da su kinezi oborili cijenu ja sam prvi dvd platio 700 eura a nije valjao pet para, danas mogu za 200 kupiti daleko kvalitetni model, ali to neznaci da su ti kinezi kvalitetni nego su samo jeftini.
Ja licno nemam niti jedan divx niti mp3 jer te formate smatram nekvalitetnim i samo za neobavezno koristenje, ali za to imam 500 - 600 CD-ova muzike i oko 1000 DVd-ova sa filmovima i koncertima pa bih bio lud da pored toga gubim vrijeme i zivce na los zvuk ili sliku, a kada govorimo o hd formatu ja sam mislio kupiti ovih dana blu ray plajer ali sam odustao jednostavno nemam nigdje ovdje kupiti niti jedam film ili koncert u tom formatu a necu da ponovim istu gresku kao sa dvd playerom koji sam kupio a nisam imao filmova cak niti videoteke jos nisu imali niti jedan film, a ja kreten imam prvi u mahali dvd koji stoji i eventualno svira koji cd.