Citiraj:
Autor Ubleha
Porediti kvalitetu kineskog dvd playera sa Pioneer ili nekim drugim dvd je u najmanju ruku neozbiljno, te kineske playere nebi niko uzeo niti besplatno da nije tih fomata koje vrte na racun toga su i postali popularni kod fukarluka nemoras kupiti cd nego klapis mp3 sa neta i bas te briga.
|
nego jel ti citas sto je fanatik napisao ? mislim ijedan post jesi procitao ? on _NIJE_ ponavljam _NIJE_ rekao da su kineski playeri kvalitetniji nego da imaju bolji firmware sa cime se ja u potpunosti slazem, jer imao sam priliku probati veliku vecinu pioneerovih playera i imho ja sam globalno ostao razocaran.
evo samo da navedem JEDAN model
http://www.svijet-medija.hr/pioneer_...11086,154.aspx
ono model je top topova jel.. ak nis bar po cijeni. prva stvar uzmem daljinski u ruke i onak zlo mi dodje daljinski je u ranku pci tv kartica dakle plastika 2klase... covjek bi pomislio da si uzeo vivaxov daljinac. nadalje da se upali mu treba 15sec meni jako iritantno yebiga za 7k kn cu biti jako razmazen i reci cu da je ovo ogroman minus. titlove nevoli a bogme ni bilo koje formate koji odudaraju od standardnih avi-a. a trebao bi biti top svega jel...
i imho skidati dvd epizode serija je onak glupo jer dvd rip je cca 10% losiji a da nespominjem da tesko da ces to primjetiti ako gledas to na tvu sa udaljenosti od 3-5m...
i da odma odgovorim na drvlje i kamenje

da sve serije imam u divixu 90% mjuze mi je u mp3 ostalo je u flacu dok su dobri filmovi u hd.u