Hladil ga bude. Kako ? Ovisi koji mu napon staviš i kako ti pokazuju senzori temperaturu. Drugi je problem, što mislim da se Hyper TX više ne proizvodi. Sada postoji TX2 verzija i još jedna (nemrem se sjetiti).
Razlika između TX2 i TX je što TX2 nema PWM (kontrolu okretaja venta) pa se on vrti na 1800rpm-a (što se pak, čuje ako ti je komp tih). Ostalo bi sve trebalo biti isto.
Što se tiče temperatura, sada gledam i malo su nerealne. Jest da imam procesor koji se od svih AMD64 x2 najmanje grije (s obzirom da ima 2-4 puta manje cache-a od ikojeg drugog), ali opet - 26/22 u idleu (istina pri 12V na ventu, što nikada ne držim jer je glasan) i 31/32°C loada je smiješno.
Današnje temperature (zaštopan cooler od prašine, vent na 600-900rpm ovisno o opterećenju) su oko 30°C idle, 42°C load na 1.25V.
A dan danas imam sve zapisano od toga testa i temperature su jako male (u ovom trenutku čak i premale).
Uglavnom, dosta filozofiranja. Ti vjerojatno nećeš imati takve temperature. Ako nisi dirao napon, trebao bi imati nekih ~45°C u load-u, s time da ti vent ne bude na 12V nego na puno manje (ako uspiješ nabaviti staru TX verziju koja ima 4pinski PWM konektor)