View Single Post
Staro 01.02.2008., 15:02   #16
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ajde jurbas i ekipa navalite
Nisam ni otvarao tu temu do sada... ali eto kad sam vidio da me se spominje pa da se javim..... Prvo fleks nemas pravo da imam toliko toga negativno o TN-u ali kad neko daje hrpu novaca za TN monitor a mozda nema pojma da moze dodat 500kn gore i kupit kvalitetan monitor koji ce mu biti bolji od TN-a onda kazem zasto bolje dat 500kn vise...... (isto kao sto ti nevolis TT.ce tako ja nevolim TN-ce)

Ako je covijek ima 2000kn onda mu preostaje TN i to je to od te gomile razno raznih TN monitora totalno je svejedno koji da kupi sto veci monitor tj 22'' to bolje jer druge razlike su minimalne.... A ako namjerava gledat filmove i igrat se onda i je za njega TN monitor... Ali isto tako mora prihvatiti rizik da mu je veca mogucnost da ce dobit BP od malo boljih monitora....... (makar to ne mora biti pravilo)

Po pitanju WS-a 20'' mi izgleda malo i nikakvo bolje 22'' da se mene pita imao sam ga prilike vidjet N puta.

Moj mali savijet ti je da pitas nekog o dojmovima odredenog modela koji ti se svida... jer svi su oni tu negdje... a tu imas hrpu ljudi sa 22'' monitorom
jurbAs je offline   Reply With Quote