Citiraj:
Autor Mephsto
OK, htel sam samo preporuku iskusnijih korisnika kaj se HDD-a tiće,
a da Vas podsjetim da u našoj jadnoj HR ne postoji garancija na seagate od 5 godina nego 3, jer ne postoji generalni uvoznik nego samo distributeri, a to su privatnici koji ne žele raditi sebi na štetu, pa ne daju podršku na potpunu garanciju. (ista situacija sa logitechom!)
....tomshardware je po meni čisto smeće od stranice što se tiče recenzija, jer se na VELIKO zna da oni sviraju kako koji proizvojalec daje para!
U počecima sam bil njihov stalni korisnik, pa mi je bilo malo bedasto kak su stavljali VGA kojekakve rezultate sa "testiranja"!!!
Pa pišem mailove sa pitanjima na koje mi nikad nisu odgovorili zakaj ono ima ovolko FPS-a a u identičnom testu u usporedbi sa drugim grafama ima tolko FPS-a.
Onda shvatiš da je to skup informatičara koji se bogati na prilikama!
Čitajte njihove recenzije i hranite sa njihovim znanjem... 
|
joj pametnjakovicu...a tko prica o vga testovima? te grafe su fakat postale opsesija nekima i svi ti chartovi, da bar ima 100 proizvodaca, pa da se nemres odlucit. pogledas jedan graf i znas sve.
tam imas 1TB seagate 7200.11, imas ovaj 410AS i imas Samsung F1. I rade bas kak rade u stvarnom zivotu tj. kako rulja prica ovdje i na drugim forumima. Mislim stvarno...
Imas 5 godina garancije iz hgspota, da ti nacrtam? P-e-t g-o-d-i-n-a garancije na Seagate u hgspotu. Ak imam ja na 410AS onda bus i ti imal na onaj od 500GB. A i adm.hr daje 5 godina. Hgspot daje na Samsung S203D przu 2 godine dok links daje jednu godinu. Tak da prestani pricati nebuloze i kupi ga u hgspotu ili adm-u.

jezus...
@
Zmalamuth; napokon netko pametan!
@POP; hm...ak je slican ovom 410AS onda se nemas kaj brinuti u vezi glasnoce. ja svoj do sad nisam cul nit jedanput.