Citiraj:
Autor gnomisa
ti si opsjednut sa tom "sitnoćom"...iako se slažem s tobom opet moram reći da ima ljudi koji se ne naprežu na tak sitnom dot pitchu...npr. ja...al nemaju svi takav vid...problem za gamere, kod Lenova, je i ta visoka reza na kojoj i jače grafe "hvataju zraka".....
|
evo samo da tu nesto dodam da sam se ugodno iznenadio kad sam uzeo della 24'' nisam mislio da cu se moc fino igrat na njemu probao sam gears of wars bioshock MOHA i Test drive unlimited i jako sam se iznenadio FPS-ovi od 50-60 na nativnoj rezi samo sam AA iskljucio kod nekih igara jer je i nepotrebno na tolikoj rezi... malo vise napregnes proc nego kod 1280x1024 ali glavna stvar je u tome sto se da igrat.... sad nemas 100FPS-a itd.. ali igrivo je! i btw izgleda impresivno kad upalis MOHA i igras na takvoj rezi... COD 4 nemam dignut gore nesto mi se zeznio ali dicu ci ga ovih dana pa cu reci kako se on vrti na toj rezi...
World in conflict izgleda jakoo dobro isto bez filtera oko 30FPS-ova sto je dobar rezultat za moju graficku.
famozni crysis in your dreams nisam ni mislio pokusavat jer na 19'' monitoru mi se gusi a na ovome tek