Citiraj:
Autor Mar
P3tar ima 2 philipsa, i to je 20" dok je Samsung 19" (1600x1200 vs 1280x1024), zaboravi kontrast i vrijeme odaziva, ovaj Philips ima kvalitetniju sliku 100%.
|
Spominje me se a nisam ni vidio...aaaa, zato me je nos svrbio prekjučer

.
Citiraj:
Autor spinn
U istoj su cjenovnoj kategoriji - u Ve-mila je Samsung 971 3800 kn a Philips je 3600 kn u Optimumu. No, nigdje u opisu proizvoda se ne spominje kakva je Philipsu matrica. A uz to ima upola slabiji kontrast i vrijeme odziva mu je vece. Ne znam sto da ucinim. Btw, jesi ti radio na Philipsu?
Moze li neko usporediti ova dva modela, ako ih je imao prilike vidjeti..?
|
Kao što je rečeno imam doma dva Philipsa 200P7ES, oba S-IPS, a imam i 193P+ sa S-PVA matricom iz 970P modela, te sam vidio i sliku od 971P modela. Sve su to odlični monitori, ali ovi Philipsi su po kvaliteti slike neupitno bolji a i radi se o 20", jel i 1" je važan

. Samsung na 971ci naračunava dizajn malo previše

, znam jel sam osjetio to na 193P+ modelu. Na ghosting nisam naišao a nerjetko derem neki FPS, a i praktički ghosting na LCDima ti je prošlost osim možda na 24"+ modelima. Što se tiče bleedinga ja imam blagi bleeding prvih sat, sat i pol na ljevom monitoru, kasnije ode nakon što se ugrije. Evo sad ih imam već od 10og mjeseca ja mislim, i nemam apsolutno niti jednu zamjerku, rade bezprijekorno. Vidim naveo si obradu slika, onda S-IPS is way to go...