View Single Post
Staro 01.02.2008., 04:15   #11
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
P3tar ima 2 philipsa, i to je 20" dok je Samsung 19" (1600x1200 vs 1280x1024), zaboravi kontrast i vrijeme odaziva, ovaj Philips ima kvalitetniju sliku 100%.
Spominje me se a nisam ni vidio...aaaa, zato me je nos svrbio prekjučer.

Citiraj:
Autor spinn Pregled postova
U istoj su cjenovnoj kategoriji - u Ve-mila je Samsung 971 3800 kn a Philips je 3600 kn u Optimumu. No, nigdje u opisu proizvoda se ne spominje kakva je Philipsu matrica. A uz to ima upola slabiji kontrast i vrijeme odziva mu je vece. Ne znam sto da ucinim. Btw, jesi ti radio na Philipsu?
Moze li neko usporediti ova dva modela, ako ih je imao prilike vidjeti..?
Kao što je rečeno imam doma dva Philipsa 200P7ES, oba S-IPS, a imam i 193P+ sa S-PVA matricom iz 970P modela, te sam vidio i sliku od 971P modela. Sve su to odlični monitori, ali ovi Philipsi su po kvaliteti slike neupitno bolji a i radi se o 20", jel i 1" je važan. Samsung na 971ci naračunava dizajn malo previše, znam jel sam osjetio to na 193P+ modelu. Na ghosting nisam naišao a nerjetko derem neki FPS, a i praktički ghosting na LCDima ti je prošlost osim možda na 24"+ modelima. Što se tiče bleedinga ja imam blagi bleeding prvih sat, sat i pol na ljevom monitoru, kasnije ode nakon što se ugrije. Evo sad ih imam već od 10og mjeseca ja mislim, i nemam apsolutno niti jednu zamjerku, rade bezprijekorno. Vidim naveo si obradu slika, onda S-IPS is way to go...
p3tar je offline   Reply With Quote