Tema: asus eee
View Single Post
Staro 01.02.2008., 02:19   #12
RaNz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Pa jesam ali ti ne čitaš... pogledaj/pročitaj šta ti je @1v@n napisao odmah nakon tvog posta:

I onda dalje možeš prema Sticky-u...

Može ako koristi tražilicu na koju ti je @fleks ukazao ili ako posta u već postojeće teme.., otvaranjem nove na već postojućih xxx tema teže je dobit odgovor jer se aktivne teme više i češće prate.

Nadalje: Naslovi tema tipa ; Asus eee, kako ?, Pomooooć... , jel bi išlo ? itd... su vrlo neprecizni i nejasni niti pomažu prilikom bilo kakvog pružanja pomoći koju ćeš ovdje usprkos svojem stavu uvjek dobit.
U konačnici zar ne misliš da bi bilo bolje da si thread naslovio sa npr: Kako instalirati XP na Asus eee ? i to potkrijepio sa linkom na dotični ?
Ovo je forum a ne onlajn servis za expresno rješavanje problema, znači - strpljenje na prvom mjestu.

nakon što sam postavio pitanje je uslijedilo:

1v@n - poslao me na postojeći thread (kojeg ja nisam mogao naći)
Fleks - uputio me na tražilicu koju sam koristio više puta i NISAM NAŠAO ono što sam tražio...našao sam topic gdje ljudi raspravljaju o eee, ali ne i odgovor kako instalirati xp, pa sam mislio da postoji još koji topic
tada dolazi stuc sa osnovnom instalacija win, koja ne radi na eee i rješava misteriju...

svo to vrijeme sam tražio link od te navodno postojeće teme, ali nisam dobio...na kraju sam sam našao rješenje - u BUG-u.
RaNz0 je offline   Reply With Quote