Evo mene jope!
Danas sam bio u nabavci (šarafi i to) te sam radio na hdd box...
Pa krenimo...
Ovo sam pri vrhu stražnje stranice boxa metno rupu za kablovinje do hdd i optike.... (Nebu se vidlo jer je gore i iza, a kablove bum fino sproveo po gornjoj strani....)
kad napravim rupu s borerom (malo manju od šarafa) vrh proširim sa širim borerom da može glava šarafa sjesti u ravninu plohe. Veli stari da se to zove "ferzenkanje" po švapsko-bauštelskom slengu
Evo i nakon spajanja šarafima.... kak to zgleda u kejsu.... (nemojte obračati pozornost na kit, sve će se to farbati docnije)
Danas sam usput i svratio u sevis bicikla i uzeo neku staru zračnicu od bicikla.
Kolutiće sam zašarafio na hdd... Ovo je stari nevaljali hard koji mi služi za mjere...
sad već vidite kud ciljam s ovim....
Evo i nainstalirano... Kutiju sam vrtio u svim smjerovima i tresao.. hdd je fixiran fino.. Tu će doći još barem 2 hdd-a
evo i za kraj raznih materjala za utišavanje. Makar mislim da mi možda to ni neće trebat... jer će ovo po defaultu bit oklopljenoooooo... Tepison mi se čini fajn za između kejsa i hdd kutije... tanak je a čvrst... Narančasto je ležaljka za plažu, zeleni tuljac je neka tvrda dvoslojna guma....
Aj zdrao... vidimo se soon..