View Single Post
Staro 01.02.2008., 00:59   #36
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
...nekontam sta te ***e na Pioneeru ja sam probao sinoc snimiti na jedan dvd par epizoda neke serije (posudio jer meni vjera brani da gledam divix) najnormalnije radi svaka epizoda sa svojim titlom.
Dobro. Ajd onda ne budi lijen, odvoji par minuta vremena i uzmi 5 bilo kojih divxa i preimenuj ih ovako:
Filmska serija - S01E01 - Prva epizoda
Filmska serija - S01E02 - Druga epizoda
Filmska serija - S01E03 - Treća epizoda
Filmska serija - S01E04 - Četvrta epizoda
Filmska serija - S01E05 - Peta epizoda
Pripadajuće im titlove isto tako preimenuj. Nakon toga pokreni četvrtu epizodu. Pa mi onda reci titl koje epizode ti piči po ekranu. Prve? Gle čuda...

@Gamer; Konačno neko ko kuži o čem pričam. A pričam o tome da pioneer hardverski nije loša stvar, ima dobru sliku i zvuk, al je softverski usran. I to iz neznam kojih razloga. Dal je problem sredit taj firmware? Sumnjam. Dal su to sredili? Ne. I onda se mene uvjerava da je to vrhunski proizvod. Nije. Bio bi vrhunski da dodaju par linija koda u firmware.
Sad mi je žao što sam na početku uopće spomenuo vivax i to da je njegov softvare puno bolji od pioneerovog. Da sam u startu spomenuo npr. da Toshiba ili Panasonic posao obavljaju perfektno u odnosu na pioneera, vjerojatno bi izbjegao da mi govore da pričam gluposti, da idem kupovat kinesko smeće, da me se stavlja u kontekst s fukarlukom...

Citiraj:
Autor syss Pregled postova

ako tražiš što bolju divx kompatibilnost, znaš i sam što ćeš kupiti. ako tražiš par stepenica iznad reprodukciju a/v materijala, onda ćeš odabrati nešto drugo.
Gle, meni nije jasno zašto ti ne čitaš moje postove nego samo briješ svoje. Dali sam ja negdje napisao da pioner nije divx kompatibilan? Ne. Pioneer sasvim solidno čita divxe. Ali ima idiotski softvare koji me prisiljava da počnem drugačije imenovat fajlove na disku. Drugi proizvođači (renomirani, zahebi kineze) rade taj softvare na zadovoljstvo kupca. Pioneer ne. Dali sam negdje naveo da kineski playeri bolje reproduciraju a/v materijale? Ne, naravno.
A kad smo već kod reprodukcije a/v materijala, da želim par stepenica bolju izvedbu sumnjam da bi odabrao pioneer. Navodiš da mainstream nije u modi, ali ja ti tvrdim da je pioneer baš to, mainstream. Neš ti high fidelitya u playeru od soma kuna. A ako to još malo raščlanimo, audiofil koji drži do sebe, audio zapis vjerojatno neće slušati na jednom DVD playeru nego na kvalitetnom CD playeru.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F