evo, kupio bi jedan mmo kojeg kod nas nema...imaju predbiljezbe u crovortexu al oni valjda imaju veliku guzvu i proslo je 10 dana od kad je igra vani, pa sam se odlucio da si ju kupim preko neta vidio sam 2 opcije za to
Direct to Drive D2D
i Station Store
izvadio sam visa electron karticu i stavio bi onda na nju nesto deviza pa bi si onda to skinuo sa neta...
na prvi pogled to mi se cini super stvar jer ustedim preko 100kuna...ak je igra 50dolara , a kod nas obicno bude 360kn...pa bas se onda vise ni neisplati cekat da dode u crovortex...mozda zbog retaila...al to moram jos ko zna kolko cekat i onda jos platit vise, a dobit cu par sitnica unutra i kutiju...
sad me zanima, kako to funkcionira, jel to sigurno? jel onda skinem igru i samo igram i jel dobijem kakav cd-key pri svemu tome...uglavnom zanima me sve oko toga posto nemam pojma o nicemu, osim da ocu tu igricu, konkretno radi se o Pirates of the Burning sea, i da se Visa Electron moze koristiti za placanje prek neta. tak da bilo kakav info je dobrodoso
edit: e da i kak bi stvari isle da kupim retail preko neta? jel opce postoji kaj takvo pa da mi se to doma posalje? kolka postarina ispadne i kolko se ceka to?