View Single Post
Staro 31.01.2008., 19:27   #17
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Dvojka.
Četvorka mi nije toliko glatka, nema onog osječaja ubijanja sa rifleom...

Četvorka je itekako glatka a kaj se tiče osječaja pucanja sa rifleom u dojci baš mi fali kad neko skoči preko sanduka i pošalje mi headshoot na drugu stranu mape (hitboxevi su valjda pol metra sa pol metra)
Jedna je priča preciznost sa ciljanjem a drugo su bugovi.....

Citiraj:
Autor Fug33 Pregled postova
...ne znam vise koju bitku u drugom svjetskom ratu mogu napraviti a da se ne ponove..
Ako je za tebe WWII bio iskrcavanje u Normandiji (bitka u par francuskih sela), malo pustinje i tri ruska grada onda ti predlažem da se prihvatiš malo literature o WWII.

Ima itekako neobrađenih tema i u Evropi i u Africi kao i na Pacifiku....... a neobrađenih bitaka i to velikih ima na stotine.....

Po meni je CoD1 bio dobar, CoD:UO još bolji, dvojka je bila prekretnica ali previše bugovita... CoD4:MW je super.
Da sad naprave WWII tematiku ali sa novim engineom i grafikom (kao u četvorci) to bi bila super igra - gdje god je smjeste.....

CoD3 je bio konzolaška igra pa nema usporedbe sa PC verzijama.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote