View Single Post
Staro 31.01.2008., 14:30   #916
Rev
Premium

Rev's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
druga opcija je da zelis kupiti konfiguraciju koja se sastoji od odredjenih komponenti, znaci ne kupujes komponente, nego konfiguraciju.. ne kupujes 8 artikala nego jedan.... i na taj jedan artikl imas garanciju jednu godinu i slaganje je besplatno (ukoliko se zeli vise od godine, moze se nadoplatiti). U tom slucaju se na konfiguraciju stavlja jamstvena naljepnica koja se ne smije skinuti. Ukoliko se nesto pokvari, nosis cijelu konfiguraciju, oni besplatno rade servis. Ukoliko skines skines naljepnicu, gubis jamstvo na konfiguraciju i njenu unutrasnjost.
hm, zanimljivo...

jer ja kad sam kupovao konfiguraciju ADM-u (svoje izabrane komponente), sam ih zamolio da nek oni komponente odmah slože u kućište ako nije problem, i složili su. i stavili su svoju naljepnicu na kućište.

al kad mi je nedavno riknuo disk ja sam ga izvadio iz kućišta i odnio ga uz predočenje računa njima i oni su ga bez primjedbi uzeli na servis...

tak da izgleda da situacija s garancijama na konfiguracije varira od dućana do dućana...

(a ovi u ADMu na svakoj komponenti koju prodaju imaju svoju naljepnicu s označenim mjesecom i godinom, tak da možda zato primaju pojedinačne komponente iz konfiguracija na servis)
Rev je offline   Reply With Quote