View Single Post
Staro 31.01.2008., 12:11   #9
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
To čudo ima samo 2 ploče što znači da je to stariji brat ST3250410AS aka Speedy Gonzales. Trebao bi biti prilično dobar hard. Koliko vidim, malo je skuplji od konkurencije vjerojatno zbog toga što ima 32Mb cachea dok drugi (Samsung, WD, Hitachi) imaju 16Mb.
ne kuzim. kako moze biti stariji brat kad je ovaj sa 32MB 7200.11 model a 410AS 7200.10 model? koliko sam cuo/vidio .11 modeli su brzi od speedija. jedini hdd koji je brzi od .11 modela je samsung F1. cuo sam da je speedy zapravo u svemu slican(isti) .11 modelima. prema tome .11 model ne moze nikako biti stariji brat od speedija, moze biti samo manji brat.

ispravi me ako grijesim, pitam jer ak je ovo moje krivo onda i ja baratam krivim informacijama...

imam i sam jednog speedija i jednog 620AS koji je isti kao speedy(osim drugog firmwarea i 1 naspram 2 ploce), samo stariji i sporiji, dakle, 620AS bi eventualno mogao biti stariji brat a 410AS noviji i bolji. ima i 310AS, koji i najvjerojatnije bas je stariji brat od 410AS, al to cisto pretpostavljam.

gamer je offline   Reply With Quote