srecom, nisam promjenio dvd-plajera koliko sam recimo cd i dvd przilica za komp

, ali mogu se sloziti sa svima vama...
@fanatik.
slazem se, nije bit kaj je kineska roba dreq, kaj je pioneer druga klasa, da ne spomenem marantz, denon i slicno. mene takoder smeta kaj moj pioneer 696 nemre procitati puno ime fajla i kaj mu je meni totalna banana. mp3-ice isto tako ne cita punim imenom, ako je ime grupe ili serije na pocetku isto, recimo da pise "heroes season 1 ep01" on ih sve vidi kao "heroes season 1" jer dalje nema mjesta, tj. pioneerovi inzenjeri su napravili los posao glede softwarea, bar sa te strane. sa druge strane me iskreno boli ona stvar jer kad na njemu pustim dvd, divx ili mp3 zvuci daleko bolje nego na nekom kineskom smecu, makar to kinesko smece cita puni naziv fajla.
kad kupis paju od 1000kn ocekujes da radi kak spada ali i da mu je izbornik nesto profesionalniji...ali eto to je bar nesto bez cega mogu.
ne znam di i kad si kupio pioneera, ak ti se ne svida trazi povrat novca. u ovlastenom shopu, helikop, je rok vracanja 5(mislim) dana i kupi nesto drugo.
@syss, ubleha.
slazem se i sa vama. al morate priznati da ak vec pise na uredaju da cita to i to, zakaj nebi imao neku dobru podrsku za to i u softwareu? daleko od toga da pioneer cita sve i svoj posao obraduje dobro, ali nebi li bilo bolje da recimo ima malo sredeniji meni a ne da mi treba pol sata da nadem neku odredenu pjesmu ili seriju, posto se sve isto zovu ak su dugacka imena?
kao zakljucak, ipak biram pioneera. nakon grcenja, jada i muke koje sam prozivljavao kad sam spojio quadro 933 na z5500...cisto zato jer su svi hvalili taj nis-koristi 933 model, pa ga kupio i ja, odlucih nikad vise. ma da nema izbornika nikakvog, rade cu slusati na pioneeru mjuzu i gledati filmove pogadajuci fajlove samo da to zvuci dobro.
tek kad probas nesto na quadru, pa na pioneeru, shvatis da na tome ne zelis gledati nista, a kud jos k tome i slusati.