ovo bi uvrstio u neugodna iskustva...
bio neki dan u chipoteci sa frendom, pravimo kantenu i trebamo dijelove za to...uglavnom dolazimo na 3.kat tamo i cekamo oko 15min u redu za dijelove, jer je jedan prodavac za pultom. dobro, znao sam na drugim mjestima cekati i dulje, bitno mi je samo da dobijem to sto trebam. jos 1 kupac ispred mene kad dolazi tip, bezvoljan i jedva prica kroz zube. kazem da pravim kantenu i da trebam dijelove za to. uglavnom lik prakticki necujno odgovori da je i on to pravio. ja kazem da trebam sve osim kantice i alata za to, znaci konektor, bakrenu zicu, tinol zicu. ok, frajer odlazi po zicu i odmota(otrgne) iz kalupa jedno 10m da bi meni odrezao 2m, a zatim namatao visak. usput donese i vijke koje smo zatrazili. dolazi do pulta i pita sta jos trebamo. ja opet ponavljam sve sto mi treba za kantenu. slijedi prekretanje ocima revnog djelatnika i ponovno pitanje sta jos trebamo. kazem ja tinol zica, on samo kaze da odemo dolje na blagajnu. ajd dobro, znam da nisam to dolje vidio al mozda sam ja fulao. kazem mu da mi treba i konektor, na sto nas on opet nervozno salje dolje na blagajnu, sa prevelikim osjecajem da nas se zeli rijesiti sto prije. mi odlazimo dolje i uzaludno pretrazimo cijeli prvi kat da bi dosli na blagajnu i pitamo gdje im stoji tinol zica i konektori. blagajnica nam odgovori da je to na trecem katu gdje smo uzeli zicu i vijke. ni ne zelim spominjati koliko mu je puta frend spomenuo blizu rodbinu kad je to cuo. samo jedan zakljucak, nikad vise u chipoteku i ako je nuzno nesto tamo kupiti, kupujem preko web shopa i nije mi zao dati 30tak kuna za dostavu, samo da se vise ne vracam tamo...