Ti garant nisi probao gledati Divx na nekom novom Sony DVD Playeru pa da vidis sta je sranje, nekontam sta te ***e na Pioneeru ja sam probao sinoc snimiti na jedan dvd par epizoda neke serije (posudio jer meni vjera brani da gledam divix) najnormalnije radi svaka epizoda sa svojim titlom.
Ja imam dva Pioneer dvd i Samsung DVD Recorder koji je realno govno u odnosu na pioneer totalno razocarenje snima on kako treba ima kamaru funkcija ali mu se mehanizam cuje gore od onih starih video rekordera dok uvlace traku, najstari dvd je DV-525 ima oko 4-5 godina i dan danas radi kao nov za to vrijeme moja raja su promjenila po pet kineza.
Za mene je divix proslost jer sam ga koristio prije dosta godina dok nije bilo dvd snimaca po normalnim cijenama, a MP3 mi je dobar samo za kafane ili auta za neko ozbiljno slusanje na dobroj opremi nema sta da trazi, ako neko voli te formate neka kupi neko kinesko govance kao player za te formate dok za dvd koristi neki dobar player jer nema slike niti zvuka kod kineza, dobro znam sta pricam audio/videom se bavim vise od 20 godina promjenio sam opreme vise nego neko carapa a dvd playera da nepricam.
Dvd filmove i koncerte gledam i slusam na LCD televizoru i Mararantz reciveru 7.1 sa B&W zvucnicima a na tome mp3 zvuci odvratno i nepada mi napamet ga u opste koristiti.
Porediti kvalitetu kineskog dvd playera sa Pioneer ili nekim drugim dvd je u najmanju ruku neozbiljno, te kineske playere nebi niko uzeo niti besplatno da nije tih fomata koje vrte na racun toga su i postali popularni kod fukarluka nemoras kupiti cd nego klapis mp3 sa neta i bas te briga.