Hm, vi ste tu iz nekog razloga našli uvrijeđeni čini mi se. Neznam zašto. Naveo sam očite nedostatke uređaja a vi nisko spuštate da idem kupovat pevec plejere. Niko od vas ne veli, da, to je fakat glupo da jedan pioneer nemože što može jedan pevec player. Samo pljujete po kineskoj pevec robi. Veliš da ljepim titl na film. Kaj je tebi? Zašto? DV-300 će pročitat titl samo kaj ja imam problem što mi se titlovi zovu npr Heroes - s01e01 itd. I on vidi Heroes al ne čita dalje. Tako da mi svaki put učitava prvi titl. Da se to ispravit tako što ću ubuduće kad pržim izostavit heroes i odmah u startu nazvat fajl s01e01, s01e02 itd. I onda će ih čitat. Ali to je šlamperaj pioneera. Pošto jeftiniji playeri prepoznaju razliku u nazivu bez obzira koliko dugačak on bio. V i ste se toliko nabrijali protiv kine. U redu. Philips, Panasonic, Grundig, Samsung čitaju titlove bez obzira koliki bili i nisu ograničeni na 10 komada. Nisu kinezi. I rade posao dobro. Njihovim softverašima je očito stalo do toga da korisnik koji kupi player na kojem piše da reproducira divx bude zadovoljan. I nigdje nisam spomenuo da me smeta tih 6 sekundi čekanja prilikom paljenja, puca mi neka stvar za to. Naveo sam konkretne stvari s kojima nisam zadovoljan a vi me kao uvjeravate da je to u biti dobro. Ja fakat neznam u čemu je problem. Pioneer dv-300 sucksa što se tiče divx podrške. Gomila drugih poznatih proizvođača (i kinezi) je posao odradila dobro. Šta je tu nejasno? Mislim stvarno... Išao sam kupit kvalitetan player i očekivao sam da dobro radi stvari za koje je namijenjen. A on neke stvari očito ne radi dobro. A to hoću li ja gledat divx i slušat mp3 je samo moj problem, ne vaš. Hebate, uzdigli ste tog pajonirca ko da je neki high-end denon.