Ja sam promjenio dvd playera vise nego neki gaca ovdje i mogu samo reci da kinesko govno je govno, to sto on cita sve zivo nije prednost jer cita jako kratko dok necrkne.
Imam Pioneer 525 star 4-5 godina koji i danas radi kao i prvi dan to sto necita Divx ili MP3 zivo mi se ***e imam drugi 490V koji cita sve zivo i jos niti jednom nije odbio poslusnost.
Audio opremu sam skupo platio da bih slusao neku kvazi muziku ili gledao kockice na LCD televizoru, shvatam da neko to voli pa neka izvoli za mene licno MP3 je dobar za kafane, auta i sl. neobaveznog slusanja a za ozbiljno slusanje nema sta da trazi pored CD-a ili SACD-a.
Licno neznam sta tebe ***e kod Pioneera dali to sto se pali 5 sec. pa nepalis ga 100 puta na dan, kod mene licno ovaj 490v radi cak i sa divxima kako treba bas sam veceras nasnimao od kolege na jedan dvd par filmova i sve radi za 5, svaki film ima svoj titl bez problema a ako te bas to zeza zaljepi titl na film i nema problema.
Stvarno neznam sta tebe toliko zeza, ali ako nemozes ziviti sa time prodaj Pioneer i kupi neko govance koje ce te formate koji te zanimaju vrtiti kako treba jos ce ti ostati love za gajbu pive.