Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 30.01.2008., 22:48   #311
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Evo da i ja napravim update...dakle Avensis 2.2 D4D,sada ima 45000km...sutra idem na drugi servis...naravno,problema nikakvih...

A Saab od brata,kojeg sam toliko "ishvalio" je stao usred Italije,prvo je elektronika popizdila,pa je stao nakon 15min vožnje u sred autoceste...sad je u Trstu na servisu...STRAŠNO!!!!!! Auto od 37 000 eura...

Inače,možda sam falio topic,neznam gdje sam "hvalio" tu Alfinu mašinu...mislim da je u ovom topicu,radi se o mašini 1.9 turbo diesel 150ks koja se stavlja i u opela...
Agonija se nastavlja...

Ovaj put malo žešči kvar.Otišla je kompletna turbina + pitaj boga još sve šta.Auto je vozio do pred par dana ali bez turbine,sad neće ni upalit više.

Bio je u Trstu na servisu i procjena kvara je 4000 eura.

Dakle,nakon što su pukle sve 4 original dobivene gume,zbog tvorničke greške,nakon što je otišao alternator,sad je otišlo pol mašine...

Zakon,jelda.Neznam trebam li ponoviti da je auto koštao 37000 eura.Ima 65000km...

Moj avensis sad ima 55000km apsolutno sve super,bez greške.

Slat ćemo dopis Saab-u,vjerovatno će past i nekakva tužba.Auto je točno nakon 2 godine (isteka garancije),počeo s problemima.Za ugled kakav ima Saab,ovo im nije dobra reklama...
Samo da napomenem da moj avensis ima 3 godine garancije...

Nekakav frend od starog ima frenda kojem je takodjer otisao isti Saab,još skuplji...

Zakon
Thoroughbred B je offline