View Single Post
Staro 30.01.2008., 18:33   #26
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
gle ajmo to ovako postaviti...

pioneer ima jedno 10-20 stvari u kojima prednjači ispred kineskog rebrandiranog dreqa, dok sa druge strane dreq guta sve živo jer je popularno mu jahat po firmware-u.

znači nogometno govoreći rezultat je negdje 15:1 i onda je pioneer poluproizvod? oke.

nisam nigdje osporavao da su novi kompresirani formati ne-realni, samo je to jedna od onih realnosti u kojoj ja ne želim sudjelovati. mp3 je imho format koji svira dok se pije i tipka po kompu ili stoji u koloni na ljubljanskoj, da ne pričam kako se 40mb audio zapisa svede na 3mb. divx isto tako... nisam budala da se ložim sa nekih 600-700mb kompresiranog zapisa na opremi kaj sam skupljao godinama i još koju imam za otplatu.

sve je ovo nhf naravno, ti imaš 200gb divx-a i mp3ca, ja nemam... samo govorim kako pričaš gluposti sa "vivax ima 2 generacije bolji softver", da ima - u diznilendu. jer ako je mjerilo kvalitete uređaja njegov "softver" koji si ti u jednoj rečenici sveo isključivo na divx podršku, onda drž'te gaće holivudski glumci i dvd industrijo.
syss je offline   Reply With Quote