Citiraj:
Autor syss
naravno da je funny... došao si mi uspoređivati pioneer i vivavx DVD playere. meni recimo uopće ne treba reporodukcija divx-a, a želim kvalitetan player i kaj ćemo sad?
|
Nikaj. I ja sam htio kvalitetan player. I kupio pajonira. Tebi ne treba reprodukcija divx-a al vidiš, meni treba. A na kućištu pajonira lijepo piše da ima podršku za divx. I onda sam ja čudan što očekujem da reprodukciju istih odrađuje kak spada??? Mda...
Citiraj:
Autor syss
to je tako kada se ljudi zadovoljavaju isključivo kvantitetom... ista priča sa mp3cama, divx-ima i svim inferiornim "modernim" formatima.
|
Možeš ti pričat o inferiornosti formata koliko hoćeš al oni su realnost. Pretpostavljam da ti često viđaš ljude koji nose discman oko pojasa. Ja ne, uredno svi slušaju MPtrice s privjesaka.
Nisam rekao da ću kupit quadro, ostavljam pajonirca, netreba mi i četvrti dvd player u stanu. Spike o ključanju u pevec, quadro je smeće možda i stoje, ali da je taj pajonirac poluproizvod, definitvno je. I to skupo plaćen poluproizvod. Kako drugačije objasniti da je vivax softverski dvije generacije ispred. Pa prvi divx player što sam ga kupio prije nekoliko godina je mogao to što pajo danas nemože.
Što se tiče usb utora, neznam kak nekom može smetat. Slažem se s fleksom, definitvno najbolja stvar. Ne kodiram video u divx nego koristim blagodati interneta. Kad skineš epizodu neke serije s neta, baciš ju na stik i ubodeš. Nemoram pržit cd.
Bome sam trebao ubost fleksovog philipsa za 450kn ili čak jači model dvp5960 koji ima i usb i 1080 upscaling za 540kn. Ne, ja htio pajonira...