Sve velike firme imaju takvih prolema, tesko da mogu pratiti sto se dogada sa svakim komadom robe u svim poslovnicama i jos to uskladiti sve u jenom cjeniku. Dodas tome i premalo placene i nezainteresirane prodavace i jako cesto se dogadaju takve situacije.
Mozda je malo

,dosao sam u HG spot 20.12. i pitao Sapphire 3870. Momak za pultom kaze nema ,moze se naruciti al stici ce tek kroz prvi mozda cak drugi mjesec. Ok pitam za 8800 GT momak kaze ista situacija. Nakon 5 min razgovora nademo 8800 gts 512 za 2300 kn za naruciti , dam predujam ,kaze javimo se kad stigne.
Par dana kasnije zovu kazu stigla kartica , ja se izvucem s posla buduci da kasnije necu imati vremena ici po nju i zaputim se u HG-a. Dodem tamo kaze isti onaj momak je stigla je ,al je nekakav popis robe pa da pricekam sat vremena!! Vratim se za sat ,cekam jos 25 minuta u guzvi i kad me napokon red kazu da pricekam i odu kopati jos 15 minuta po skladistu(onaj je taman promjenio smjenu i otisao kuci ,inace bi ga zadavio na licu mjesta) , dolazi drugi i kaze nema nije stigla s robom. Ja histeriziram ,vicem i generalno se ljutim ,drzim monologe o tome kako trose moje vrijeme ,potom krenem prema izlazu kad u izlogu zamisli stoji Sapphire 3870(ista ona koje nece biti do drugog mjeseca). Sredim s covjekom da kompenzira uzmem visak love i predujam i napustim ducan s karticom koja mi je ionako bila prvi izbor.
Uglavnom zbog tracenja moga vremena drugi put tamo kupujem samo ako ce oni meni dati avans ,a ne ja njima
P.S. Pocetkom prvog mjeseca zovu da mi je stigla 8800 GTS.........