Ono s imbusima je bilo pretjerivanje, no životna je činjenica da su hardovi koje na brzinu moraš skinuti učvršćeni s barem jednim za.ebanim vijkom kojem a) ne možeš pošteno pristupiti b) kad nekako dođeš do njega, ne da se (milom) odšerafiti.
Ladica je super stvar kad su oba harda ili PCja tvoja, pa imaš dvije iste ladice i samo ubaciš hard u ladici u drugi PC vozi...
Ja se dosta često nađem u situaciji (a tko ne?) da mi neko donese PC na npr. reinstalaciju i očekuje brzo riješenje (a i sam želim takve stvari što prije obaviti).
Da stvar bude bolja, čovjek se pojavi nakon,recimo, 2 mjeseca s istim problemom...
Tu bi najbolje bilo napraviti image reinstaliranog PC-ja i samo ga puknuti gore kad zatreba...
E sad, ili ću svaki put šerafiti i vadit hardove van, ili ću svakom ugrađivati i naplaćivat ladice, ili ću naći produžni IDE kabel (dužina od 30ak cm bi bila dovoljna, tek toliko da premosti razmak od slave konektora na mom kabelu do konektora na hardu drugog računala.
Što se lemljenja tiče, ako takvih kabela nema za nabaviti, mogao bi se napraviti dodavanjem konektora s neke stare ladice na jedan kraj kabela.
Nadam se da je sam sada bolje objasnio...