Nisu sve firme u banani, ali se ovdje redi o HGS-u... oni su klasican primjer naseg balkanskog razmisljanja, obogatili su se na 'kikirikiju' i sad kad se brate mili ima para pa hebe nam se za nekog tamo tko hoce 'neki jadni monitor od >5k kn... ak ti 'estugarda' neces kupit taj monitor njih to ne tangira previse, oni idu na bas ovo sto je 'The AC rekao, uvijek ce se naci netko kome ce ga uvaliti bez pol muke. Probajte otici u neku manju trgovinu koja zeli stvoriti ime, pa rasirit ce vam crveni tepih za plocicu rama od 150kn!!!
To sto njihovi zaposlenici imaju fiksne place samo pridonosi ovakvom jadnom razmisljanju, oni ce svoju placu dobiti kupio netko taj monitor il ne, a jedna od stvari koja se moze napravit je izljeciti frustracije na ovaj nacin! Ali ovo je super antireklama, bezbroj ljudi ih je popljuvalo i mislim da bi se netko konacno trebao pocesati kod njih. Meni osobno je bilo dovoljno dva zaheba kod njih, od kojih je drugi dosegnuo vrunac bezobrazluka kada sam na graf.karticu cekao mjesec dana (iako je dogovoren rok isporuke 1-3dana) i umjesto nje stigao mp3 player... no further comments