View Single Post
Staro 30.01.2008., 01:30   #30
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
akhm..... koliko mi je poznato, prodavači u comp. shopovima nisu plaćeni po ostvarenoj prodaji nego imaju fiksne mjesečne plaće. dakle sto njemu znaci otvoriti 5 kutija za nekog ili posluziti druga dva covjeka? ionako ima i fiksno radno vrijeme. netko je u raspravi napomenuo da kad bi kupovao monitor od 2k kuna da onda nebi provjeravao...ma qrac nebi! ja sam isao u vemil sa frendom da mu pomognem izabrat monitor. lijepo nam ga je covjek spojio na komp, ja sam ga dobro ispregledao, cak sam upogonio DPT i kad smo se slozili da je sa monitorom sve ok uzeli smo ga. old iggy, ne vidim logiku u tvojim izjavama. kupnja macka u vreci za 5k kuna je nezamislivo. ali dobro, svatko ima svoje stavove...

sad se sjetih jedne zgode kad sam u jednom ducanu dosao pogledati NEC monitor 22" wide s-ips matrica, 4.5 soma kuna. i lik(poznanik) mi ga spoji, ja pronađem 2 mrtva piksela. zamolim ga da mi donese drugi kad ono i drugi također ima par mrtvih tockica! e sad hebemu mamu, pa nedam 4.5 soma kuna za tak nesto! i ja im lijepo kazem: ja cu taj monitor kupiti, samo mi nabavite jedan koji nema mrtvog piksela! on pita starijeg kolegu i onda mi kaze da nece moc nabavit drugi dok ova dva ne prodaju. ja ono, WTF?! lijepo im rekoh da onda nista od kupnje i zazelio sam im srecu s prodajom ta dva monitora. ful me zanimalo ko ce kupit monitor za te pare sa defektom u startu. a ono sto me mjesec dana jos vise iznenadilo je to da su oni oba ta monitora prodali!
The AC je offline