30.01.2008., 00:42
|
|
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor syzygy
Evo sad sam se prvi put zapitao jel to dobro ili lose, zasto? zato jer mi je i druga konfa riknula.
prva prije godinu dana, imao sam ju godinu dana , te je rikno hard i maticna, komp je bio upaljen godinu dana 24/7, restartao bi ga svaka dva dana.
tad sam uzeo novu konfu, te je i ta bila upaljena 24/7 uz povremene restartove, ta konfa je riknula prije tjedan dana ( tocnije: abitova maticna)
sad sam ponovno nabavio drugu konfu, i zanima me, sto je sad tu tocno? neki pricaju da je dobro ostavit racunalo upaljeno, neki kazu da nije, a ja ne mislim mijenjat konfu svakih godinu dana :F
|
....sto mislis recimo na radio postajama kad se zadnji put ugasio komp s kojeg ide program....na mojoj vec 3 godine u kojoj nije radio svega 30min zbog prasine tj ciscenja ventova,sad je drugacije nego prije par godina jer se koristu bolji kondezatori i opcenito novija tehnologija (na maticnim) tako da nemoras brinuti ,kvalitetno hladjenje i to je sve na sto treba pripaziti 
|