View Single Post
Staro 29.01.2008., 23:49   #27
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
@old iggy imas dosta godina vise od mene ali vidim da govoris nesto sto vrijedi za hrvatsku... pogledaj EU tamo ne samo da je kupac uvijek u pravu nego ima pravo vidjet ono sto kupuje i ako nesto nije u redu ne samo da mu se ispricavaju do neba i nazad nego dobije odredeni popust pri nekoj daljnoj kupovini... iskreno zamisli sad ovu situaciju dodes u trgovinu istovaris 30 000kn za sony braviu a ovaj ti nece otpakirat kutiju i pokazat ti ju jel sve u redu?! moze ti u tu kutiju stavit neku plazmicu iste velicine i prodat ti ju pod sony braviu od 30 000kn.... a ova kosta 7000kn i tko ce ti onda vjerovat da je unutra bila sony bravia od 30 000kn !!!! NITKO reci ce ti da si zamjenio tv i hoces proizvod nazad....

Ja uvijek kad kupujem nesto u ve-milu ili nekoj drugoj trgovini otvorim kutiju pred trgovcem kad mu predam novac da vidim jel sve unutra sto bi trebalo biti. A sada ako sam ja voljan i spreman sprzit 5500kn za jednog dell-a naravno da ce ga trgovac odpakirat upalit pred menom da vidim jel sve uredu sa njime!! i to bas radi famoznog problema BP..... jer onda mogu trazit da mi da drugi model jer taj nije ispravan!

ovo sto ti pricas o raspakiravanju 100 kutija to kuzim i ja da sam trgovac zamracio bi ali ako je vec netko spreman dat novce tj platio je! onda ima pravo vidjet i sto je kupio... nije otisao u ducan i kupio 1kg kruha od 5kn nego monitor od 5500kn mnogi ljudi rade i 2.5mj za te pare!!

Npr da mi se ti nades kao trgovac kod tebe ne bi kupio ni zvake jer ne znam sto prodajes monitore tj racunala ili cigle u kutijama!!! A da ne govorim o niespravnoj robi kako je moj kolega prosao u hg-spotu kako su mu uvalili neispravnu tv karticu i jedva je reklamirao jer kao to je bila njegova greska.... a neko je mozda od djelatnika dobio tu istu tv karticu na reklamaciju tj otpis i pokusao uvalit nekoj naivcini a pokupit sebi u dzep 500kn!!!

jos jedno pitanje kako ti kupujes cipele? odes u ducan kazes dajte mi br 43 ovih crnih cipela... ne probas ih?!

EDIT samo da nadopisem jedinoj osobi u koju imam takvo povjerenje je osoba tj vlasnik jedne info firme preko kojeg kupujem 13godina informaticku opremu i koji me nikad ne bi zeznio eto njemu vjerujem toliko da ne otvaram kutiju makar i on kad kupi nesto od druge firme otvori i pogleda sto je kupio i provjeri jel ispravna roba.... a to sto ti pricas nema veze ni sa cime !!! btw u emezzeti su DUZNI otvorit kutiju pred kupcem ako on to zahtjeva i provjerit ispravnost proizvoda!!! jer u suprotnom greske tj trosak snosi radnik od svoje place!! tako da znas..... radio mi je susjed tamo pa znam neke detalje....

Zadnje izmijenjeno od: jurbAs. 30.01.2008. u 00:17.
jurbAs je offline