View Single Post
Staro 29.01.2008., 22:46   #1
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Iskon XXLAdsl - ping problemi, svaki savjet dobrodošao

E ovako, imam več iskon internet 2 godine i tek nakon godinu i pol počeli problemi, prvo na ljeto mi je stalno pucala veza jer su osigurači na centrali bili stari ali je to riješeno i nisam imao probleme do devetog mjeseca, odnosno do povečanja brzina....od onda gotovo moje igranje online
Ouvijek sam imao ping 60-70 pa čak i manje, a na hrvatskim serverima oko 33 dok ovi sa t-comom su imali veči ping......Od povečenja brzine ping mi je preko 100, maloprije je bio 156 , a prema hrvatskim serverima 100.....
Zvao sam ih (ne pretjerujem) 10 puta i poslali mi tehničara iz t-coma on je rekao brzina je dobra, nas ping ne zanima.......slao sma mailove na jedan su odgovorili i dalje ništa, slao sma im traceroutove i baš se vidi da je problem prema iskon serveru a ne prema frankfurtu ili negdje........ne znam šta da radim......imam elcon adsl2253eu modem, ali pazite zanimljivu stvar....ja i frend igramo online i ja imam ping 120 a on sa t-comom 70, na istoj smo centrali i to je ok ali najzanimljivija stvar je ta kad sam se kod sebe konektirao sa njegovim accom od t-coma ping dobar, vratim se na svoj iskonov i 130 odma
Ne znam više šta da radm, lud sam
svaki savjet/prijedlog dobrodošao