View Single Post
Staro 29.01.2008., 20:00   #85
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Lesa Pregled postova
IMHO nema šanse sa Pavilionima..HP još nije doneo odluku da ubaci u našu regiju jer rade odlično i sa sadašnjim lineup-om, a ako donesu, ići će preko velikih distributera. Trebalo je biti ove godine no opet su iz nekog razloga odgodili. Garancije za njih kod nas nema, servisi nemaju uopće opciju naručivanja rezervnih dijelova tako da uzeti Pavilion (ako nemaš volju ići preko grane) kod nas znači imati notebook bez garancije u HR.

Opet riskiram da ispadnem najnegativniji član na threadu no da ponovim: zaboravi komponente, naročito trenutno najkompetetivniju granu laptopa. Skupa roba, mala marža, svaki brand u svakom trenutku može izletiti sa nekim akcijama koje pokapaju tvoj lager. Sa tvojim raspoloživim kapitalom možeš napraviti puno na egzotici ili možeš (u ovo iskreno vjerujem) otići u klinac u roku keks na komponentama..
uopće ne riskiraš nikakvu negativu na forumu; dapače -zato sam i otvorio temu da probamo sve raspraviti iz prve ruke...znam priču oko Pavilliona i iskreno to će biti varijanta isključivo za jače konfe lapova po narudžbi-što se jamstva tiče biti će uredno (moj je rizik što ću morati to rješavati u Sloveniji)-ali da mi se ne isplati ne bih ni pomislio
i da...zato i hoću primarno raditi egzotiku i neke stvari koje nitko nema da nešto i zaradim, jel nisam ni ja baš mazohist da ulupavam pare u prazno...isključivo sa standardnim komponentama mi se nikako ne isplati raditi jer niti mogu niti imam para nekome konkurirati (a svi brandovi su praktički pokriveni već)...zato-egzotičnije i kvalitetnije stvari i svima super ( i Vama i meni
Beshtya je offline