View Single Post
Staro 29.01.2008., 19:32   #25
snejk85
Registered User
Moj komp

snejk85's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
evo.. skužio sam da sam stvarno malo pretvrdoglav...

iskreno se ispričavam svima...

imam ispite sad, a nikak da se odvojim od proučavanja konfiguracije pa bulaznim previše..

kako sam sada na starudiji od kompa, čini mi se da je svaki program zahtjevan, a kamoli tipa photoshop kojim se volim bavit al gubim živce sa ovim kompom..

iskreno, zacrtao sam si da mi quad i x38 garantiraju da bum duže bio sretan nego s duo i p35... a o p35 pločama sam čuo sve najbolje.. za quad sam mislio da će u bližoj budućnosti igre znati iskoristiti quad.. možda sam fulao..
od testova sam stvarno mislio da 8800 ubija 3870 u svakom.. prvo sam počeo gledat od grafičke pa sam si stvorio taj dojam i kasnije nisam više provjeravao.. a sada kad mi spomeneš barbaru radulović gubim sve svoje argumente

evo sad službeno odustajem od x38 i uglavnom svega kaj sam nabrojao..

znači imam 11.500 kn za koje bi vas molio da složite konfiguraciju za IGRANJE (ak može igre pokrenut bude mi bio dosta i za programe sve koje trebam), ali i da se da OC-at.. treba uključivat i hladnjake i ventove za cpu i vga ako je potrebno...
čak ne morate ni sve novce potrošit al ne morate niti štedit...

monitor sam mislio 20", pa me elvis nagovorio na 22"...
uzeo bi si onda neki malo kvalitetniji.. Samsung 226BW 22" 2ms koji me dođe cca 2500 kn...
tak da za ovo ostalo imam 9000kn..
pa ako sada možete još malo pomoći.. kome je živaca ostalo...
još se jednom ispričavam svima od reda..

Zadnje izmijenjeno od: snejk85. 29.01.2008. u 20:15.
snejk85 je offline   Reply With Quote