Citiraj:
Autor dzeneral
Nije ništa bilo glupo u postu, ali mi je bezveze da odmah sve relativiziraš, ideš u krajnost i trpaš me u koš s ekipom koja kupuje quada samo da se s tim može hvalit (barem sam ja to tako doživio..ako sam krivo protumčio, sorry).
|
Ne trepam te u isti koš s vandalima, samo ne znam čemu preporuka E8000 procesora kad mu je i onaj
5000+ X2 i previše za ono kaj njemu treba. Niti bi iskoristil taj Athlon kak spada, niti bi ga imal dovoljno dugo da ga opće i slocka kak spada, a o (ako ga kupi) E6750 da ne pričamo. Čemu mu onda puniti glavu s E8400
?
Citiraj:
Autor dzeneral
I ne kužim zakaj me toliko napadaš zbog E8xxx serije? Kaj je po tebi 6xxx bolji izbor od 8xxx?
|
E8000 je bolji od E6000 serije, ali i skuplji. Preporučivati nekaj čega u našim dućanima baš i nema na pretek i čemu bude cijena u roku nekolko tjedana pala, samo zato jer se masa ljudi (svi redom C2D vlasnici) polakomila na to, IMHO nema smisla. Slična situacija s 250GB Seagate diskovima. Ljudi koji imaju koristi od sve te brzine napravili fini osvrt i odjednom se disk preporuča di se stigne. Nikoga nije briga dal mu/im treba i dal se isplati. Forsira se nepotrebno - poput
Penryna, Corsaira 450W i ostalih sitnica.