View Single Post
Staro 29.01.2008., 15:43   #4
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Ajde ajde nije sramota priznati da si noise freak, ima nas ovdje puno takvih, početak svakog tretmana je sam sebi priznati - dakle ponovi zamnom - "Ja imam problem, ja sam noise freak..."
Kako si otkrio?? A jos lijepo to htio sakriti..
To si ti valjda shvatio po svom primjeru
Da. Priznajem! Ali nisam prebolestan, a jos mi je u sobi i HIFI i onda bas nije lijepo kad slušam glazbu da moram gasit komp.

Ali to je tako sve doslo spontano. Kako slazem kučište vec skoro 2 mjeseca, a u nedostatku sredstava ne mogu ga sredit ono u 3 dana, pa mi stalno dolaze nove ideje-naravno kako da bude sto tise. Ali pokušavam ne zanemarivati performanse. Naravno koliko je moguće

Znaci slobodno ga mogu max utisat AAM-omi to se prakticki golim okm nece ni vidjet. Svako smanjenje temprature je dobrodošlo, (i malo) pa tako i ovo od AAM-a.
Uskoro dodjem doma pa poslikam i onda cemo vidjet kud i kako, jer problem nadilazi područje HDD-a.(ali skroz malo)

EDIT:Sad vidim da su moje temperature u biti odlične i nema potreba još ih smanjivati..jer to onda buci. A ovako jos mozda malo probam fizički utišat s gumum i spuzvom
srale7 je offline   Reply With Quote