View Single Post
Staro 29.01.2008., 13:44   #6
Ranma 1/2
Anything Goes Martial Art

Ranma 1/2's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Igor_Zg Pregled postova
ima oko 70% signala, i router je trul, prestrašno...
A koliko bi ti signala, pa nije ti to radio stanica

Citiraj:
opcije za podešavanje su => 0
jednostavno, ne valja...
Gledao sam manual od njega i ne čini mi se da je baš tako. Čini mi se da ih ima i previše za jednog prosječnog korisnika. jedino ako tebi treba nešto posebno što taj router ne podržava.

Citiraj:
do sad mi je radio tak tak, pucala veza sama od sebe jako često, sad se više ne mogu ni spojiti na njega, hebe nekaj...
Mislim da ti je Matt dobro rekao. Prvo si provjeri da te nešto druge ne yebe, odnosno ako router ne radi kak spada traži novi.

Citiraj:
znači ovaj router kaj si predložio je neki best buy??
I više nego bb.

Citiraj:
kaj misliš o ovoj wlan kartici kaj sam je na kraju predložio da bi ju zamijenio za postojeću ili nema potrebe moju mijenjati?
Ne kužim se u WLAN kartice pa ti ne znam reći. Ima trostruku diversity kaj mi se čini pretjeranim za kućnu uporabu, al ajde.
Citiraj:
koja je razlika između tvog routera i ovog kaj sam ja predložio?
Za početak ima prostorni diversity što ga automatski stvalja ispred onog D-Link koji ima samo jednu antenu, pogotovo ako se žališ da ti je signal "slab". Podržava razne varijante neslužbenog fw-a kaj znači da možeš dobiti mnoge opcije koje početno nemaš (ako ti trebaju). cijena je puno puno niža, itd.

Ne kažem ja da onaj D-link je vrijedi tih para ali mislim da malo pretjeruješ u izboru opreme za običan kućni WLAN. I dalje stojim pri tome da bi ti onaj Zyxel morao dobro služiti ukoliko nije pokvaren ili nešto slično. Ali tvoje pare.

Ranma 1/2 je offline   Reply With Quote