Citiraj:
Autor Igor_Zg
ima oko 70% signala, i router je trul, prestrašno...
|
A koliko bi ti signala, pa nije ti to radio stanica
Citiraj:
Autor Igor_Zg
opcije za podešavanje su => 0
jednostavno, ne valja...
|
Gledao sam manual od njega i ne čini mi se da je baš tako. Čini mi se da ih ima i previše za jednog prosječnog korisnika. jedino ako tebi treba nešto posebno što taj router ne podržava.
Citiraj:
Autor Igor_Zg
do sad mi je radio tak tak, pucala veza sama od sebe jako često, sad se više ne mogu ni spojiti na njega, hebe nekaj...
|
Mislim da ti je Matt dobro rekao. Prvo si provjeri da te nešto druge ne yebe, odnosno ako router ne radi kak spada traži novi.
Citiraj:
Autor Igor_Zg
znači ovaj router kaj si predložio je neki best buy??
|
I više nego bb.
Citiraj:
Autor Igor_Zg
kaj misliš o ovoj wlan kartici kaj sam je na kraju predložio da bi ju zamijenio za postojeću ili nema potrebe moju mijenjati?
|
Ne kužim se u WLAN kartice pa ti ne znam reći. Ima trostruku diversity kaj mi se čini pretjeranim za kućnu uporabu, al ajde.
Citiraj:
Autor Igor_Zg
koja je razlika između tvog routera i ovog kaj sam ja predložio? 
|
Za početak ima prostorni diversity što ga automatski stvalja ispred onog D-Link koji ima samo jednu antenu, pogotovo ako se žališ da ti je signal "slab". Podržava razne varijante neslužbenog fw-a kaj znači da možeš dobiti mnoge opcije koje početno nemaš (ako ti trebaju). cijena je puno puno niža, itd.
Ne kažem ja da onaj D-link je vrijedi tih para ali mislim da malo pretjeruješ u izboru opreme za običan kućni WLAN. I dalje stojim pri tome da bi ti onaj Zyxel morao dobro služiti ukoliko nije pokvaren ili nešto slično. Ali tvoje pare.