View Single Post
Staro 21.03.2004., 04:01   #10
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
RAK zaboravil si napomenut inteligentni položaj kaveza za diksove, poperčno! Da ko u Antecu protok zraka = 0, ja sa, kupil Casetka zato kaj mogu strpat gore kiler ( tak da nemoram šarafit) i sad mi je žal jer su mi temperture paklene 32°max u kučištu i 52°proc i to s jebenm vodenim.
Sad ću ić spuštat kiler, i kaj sam dobil stim?
Niš izgubil sam 200 kn u uspredbi s chieftecom kaj ima još uz to i uzdužne kaveze. Jasno da je ploča za matičnu prikovana sa zakovicama za kučište tak da o laganom skidanju MBO nema govora. Vratsšća za ona dva vents su defakto obavezna kad su idioti ( brijem si švabi jer jedino oni i japanci -majku im prepedantnu su sposobni izvesti takvu gluposst) da bi uopće ubacio neki zrak u kučište. Ja uskoro iznamjljujem felxericu i slažem to onak kak je bog zapovedal a ne poprečno. Inače je kučišt eprostrano a o Audio kablu da ne govorim jedva sam ga stavil u priključak tak da mi je DV u trećem utoru odozgora. Sutra pošaljme slike jer sam trenutno pre pijan za tak nekaj složeno.
650KN z ato uz takve gafove je pretjerano ideano je po eni kombinacija Chiefteca DX odn. BX seriej i Caseteka.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote