ovo mi je prvi post na ovom forumu, pa rek'o da vidim jeste li i ako jeste od kakve ste pomoći
dakle, planiram ubosti neko fancy desktop kučište i izbor je pao na Antec fusion, dobivam ga za 1040 kn
Prvo pitanje je; je li to dobar izbor za tu cijenu i ako nije, koja bi bila alternativa???
Drugo pitanje je ; mogu li ja u to kučište potrpati sve điđe koje trenutno imam a to bi redom bile ...
Citiraj:
- matična ploča Intel Bonanza D875PBZ
- Procesor Intel Pentium 4HT, 2800 MHz + Zalman
- Grafika - Geforce 6600GT (AGP) + Zalman
- Napajanje - Thermaltake silent pure power 360W
- 2 x 1Gb + 2 x 256 MB RAM
- TV card leadtek winfast 2000 expert xp
- HDD 3 kom 1. HDS722516VLSA80 160 GB 2. ST380011A 80GB 3. WDCWD 400BB-22JHCO 40GB
- Zvučna kartica C-Media CMI8738/C3DX
|
+
uzeo bih uz kučište i novi DVD RW " SAMSUNG, SH-203D"
...eto, to bi bilo to
nisam baš nešto spretan sa slaganjem hardvera, pa zato tražim vašu pomoć (imam frenda koji bi mi to sve uklopio, ali malo je skeptičan na moju ideju da to sve ide u nutra )
odvažio sam se investirati još cca.150 eur u ovu staru kantu, jer me super služi već 2,5 god i ne planiram kupovati novu još barem god. dana. Uzimam malo bolje kučište jer planiram u njega potrpati sve nove stvari kad za to dođe vrijeme, a do tada bi bilo dobro da mogu sve nabrojano nekako nagurati...
ako kojim sl. sve ovo ne stane u Antec fusion, koja je alternativa po cijeni i designu???
za fusiona sam se odlučio jer ga dobivam po super cijeni (koristim frendov popust kao zaposlenika u M san-u), ali sviđa mi se i SILVERSTONE DESKTOP SST-LC10B i sve sl. na tu temu
u iščekivanju odgovora
pozz