Citiraj:
Autor Solberg
dobio snimanje bez da poslije trza u reprodukciji.... reprodukcija odlicna, snimanje odlicno, ali pregled snimljenjog programa samo da PDVD-om, imnace malo stucne svakih cca 30s....
Edit: Evo konacno sam, barem mislim rijesio stvar.... naime, mislim da je zezao BS player kod mpg2
Tako da probao jesam s DVB Viewerom, ali me je malo izmucio, pa sam sad na home cinema i sve sljaka.
|
Sorry, nisam vidio temu ranije da ti pokušam reći kako stvari stoje kod mene. Već dosta ranije sam skužio da s ovom karticom možeš čuda. Imam ju na 2 kompa i full sam zadovoljan. Također prilikom reprodukcije snimljenog materijala preko BS Playera (

) dobivam trzanje. Bilo koji drugi player i sve 5. Neznam zašto, ali takve stvari su mi uvijek štekale preko BS-a...uglavnom meni je VLC zakon, vrti sve i ima sve živo u sebi...eventualno Media Player Classic.
Drugo...također sam isprobavao na desetke različitih codec-a i postavki, i na kraju sam, ajmo reć skužio kaj (bar meni) najviše odgovara.
1. Driveri koje imam su 1.3.3.5, oni MKII su za istu tu karticu, ali u MKII izvedbi. Naime googlanjem došao do toga da "obična" HT PCI nije ista kao MKII. Na MKII je Conexantov čip!!!(p.s. to možeš provjeriti na terratecovom ftp-u) Zato driveri 1.3.3.5
2. THC verzija 5.36...to je jedna od beta verzija, skinuo sam ju također sa terratecovog ftp-a, s njom nisam imao nikakovih problema. (mislim da je zadnja beta 5.41 ako se ne varam, a zadnja službena verzija 5.34)
3. Obavezno instalirati Power DVD - kako kome koji paše. Imam verziju 6.5HD. I u THC-u pod H.264 decoder odaberem upravo taj koji nosi Power DVD sa sobom - meni radi zadovoljavajuće. (Instalacija Power DVD-a 7.3 za sobom je vukla probleme sa zvukom - nijedan kanal nije imao zvuka kad bih odabrao njegove codec-e.)
4. Sve ostalo je podešeno na default -> znači terratec(cyberlink) codeci, i na video renderer - overlay mixer.
5. Budući da nemam dobar signal jer mi antena s krova nije provučena do sobe, 4 osnovna kanala gledam sve preko sobne antene. No, kada zaposlim malog crnca koji se šeta s antenom, uspijem uloviti HD bez problema, a također dobijem i sliku i zvuk HRT Plus programa, tako da vjerujem kad bih imao dobar signal, da bih uspio uloviti sve bez beda. I da bi sve radilo. Eto tako je kod mene, zasad s tom kombinacijom imam najviše uspjeha.