Citiraj:
Autor Mad_Duke
Da, sigurno. hehe. Tehnologija ide samo naprijed, ne iza. Video pozivi su odlicna stvar jer obican razgovor cini zanimljivijim.
A da ne pricam klincima u osnovnoj skoli koji nisu ni svjesni kako ce ih starci moci kontrolirati di su navecer. Ljudi ce morati biti iskreniji ili jos vise muljati (a to ne mozes jako dugo)
- ljudi koji ne zele da ih se gleda
- nije preskupa
|
-Tehnologija video poziva i nije neka tehnologija. Ono na čemu se video poziv bazira (3G) jest, a ona se itekako koristi za druge stvari.
-Jadni su starci koji misle kako mogu klince kontrolirati na taj način, a još jadniji oni koji to uopće žele. Mogućnost manipulacije s tom uskokutnom kamerom je velika jer vidiš jako malo osim face, a ako približiš facu kameri ne vidiš ništa drugo. Osim toga uvijek postoji ona stara nisam čuo da zvoni. Dok sam ja bio klinac nije bilo ni mobitela i nitko od staraca nije bio opsjednut da nas kontrolira, no to je tema za neku drugu raspravu.
-Ne vidim kaj je tu čudno... ja fakat nemam namjeru da netko gleda moju facu dok razgovram s njime prek telefona, a uz to narušava i moju privatnost.
- Skoro 2 kn/min unutar mreže i skoro 4 kn/min izvan mreže meni je skupo za tako nešto. Eventualno kad se izjednači s cijenom glasovnog poziva, a to teško da će se desit.