Citiraj:
Autor stuc
|
Ma što... ti to želiš reči da ja nisam dobar za taj kuler ?
čemu /odakle sad to ?
I da ja i svatko ne mudruje bar malo ,te da svatko nema neko svoje mišljenje o nečemu ti npr. na forumu nebi imao šta čitat jer ničega nebi bilo pošto bi svi mislili isto a ustvari onda nitko nebi mislio ništa. Svi bi onda sve znali pa ovakvi poput mene nebih bilo da traže savjete .
A sad bak tu topik i ono najvažnije.
Culer mi nevalja jer je nekih 300tinjak kuna preskup za ono koliko bi mi bio koristan
Ti češ jasno smatrat da mudrujem pošto očito nisi baš pratio topik no netko če vidjet razlog zašto nevalja izprve te mu neče bit ni na kraj pameti da moj komentar opiše mudrovanjem jer se radi o jednostavnoj stvari da
nemože stat.
Čak i da nekom promakne moj komentar o ninji mini sa njenih 115 mm visine kako bi trebala taman stati iako me brinu nađeni komentari o odstranjivanju vrhova da bi stala u to kučište....
e onda ostaje slikica koju se dDario potrudio iskopat koja jasno pokazuje koliko tu ustvari ima mjesta.
A onda ti uletiš preporukom kulera sa 125mm visine ....
ima još netko osim tebe i windfuckera tko misli kako je to idealno za mene i da sam ja lud ako mi taj super kuler nevalja.
Znam , radi se samo o centimetru razlike no u ovom slučaju taj centimetar odlučuje jel to može unutra stat ili bi trebao pilat 'bočnu stranicu' kučišta ili tražit u startu neki tanji vent za tu kombinaciju koji bi opet usisavao zrak odnigdje (uostalom to sam več komentirao)
@ dDario ,
e vidiš to izgleda ko mrcina od kulera iako naravno ne znam jel vece vece dimenzije sa sobom nose i proporcionalno bolje mogučnosti hlađenja od ninđe ....

i gledano ovako napamet
po horizontali bez 2 venta izgleda da bi stao u taj ograničeni prostor....
jedino mi se ne sviđaju nađene slike po kojima vidim da je matična cijela savijena ....
a još bi me zanimalo bilo to moglo hladit A64 3500 u nekakvom
pasivnom modu bez venta na njemu / samo uz pomoč onog venta na kučištu sa slike?