Citiraj:
Autor generic
Ajd, molim te, napiši točno koji je lap i ploča. Znam za MSI da se ugrađuju ovakve MXM, konkretno GF 7600 GS i radeon X1600, i jedna i druga 256 MB, ali nisam znao da pašu u pcie. Jel to tako kod frenda radi i kako ju komp prepozna, tj. koje drivere ste instalirali?
edit: Lol, ja slijepac, a lijepo na wikipediji piše PCI Express Module i još kasnije 16 lanes.
|
Evo skidam everest pa javim. (ali sam u Zg na modemu, pa strpljenja molim).
A budem ga jedan da i rastavil opet pa slike stavim.
edit: malo sam zabrijo. Ploča je MiTAC chipset Intel Alviso i915PM, sad vidim na računu da je lap forcebook (nema više nikakve naljepnice gore, to je prvo otišlo kolko se sječam). Kupljen u 9. mj 2005.
A stvarno bi se zakleo da je msi, ali dobro mitac, msi sve to slično zvuči
uglavnom slike sutra.
Aha, što se drivera tiče, koristili smo ove koji se dobe na cd-u. (nikakve eisa skrivene particije i sve te korisne stvari ko na drugim lapovima jer ga kupili bez OS-a). Nažalost na nvidijinoj stranici se ne mogu skinut (odnosno ne nude za 6600go, već ja probao svježije drivere skidat) nemam pojma zašto. A slični problemi su i sa chipsetom, njega probao sa Intelove stranice ali najbliže je i915P pa nisam pokušavao ni s njima.
evo i slika konačni, nisam ih mogao na dial-upu stavit, pa se ispričavam na kašnjenju.